All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα DIAMONDS OF GREEK ECONOMY 2017

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2017».

Η συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα της Janssen Ελλάδος συνδέεται με υγιή αναπτυξιακή πορεία και με άριστους δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, μέσα σε μία περίοδο συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης για τη χώρα.

Το Βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος ο οποίος δήλωσε: «Εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που είναι συνυφασμένη με την καινοτομία. Όραμα και αποστολή μας είναι να προάγουμε την επιστήμη προς όφελος των ασθενών, των συστημάτων υγείας και της κοινωνίας. Μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αυτό το βραβείο έρχεται να μας δώσει ελπίδα ότι το έργο όλων μας στη Janssen Ελλάδος, στηρίζει την υγιή ανοδική πορεία της εταιρείας μας αλλά και της Ελληνικής Οικονομίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψε η φετινή λίστα των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ως Diamonds of the Greek Economy 2017. Οι επιχειρήσεις αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά στον αντίστοιχο επιχειρηματικό οδηγό Diamonds of the Greek Economy 2017 ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500