All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Δυναμική συμμετοχή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στη μεγαλύτερη έκθεση Ιατρικού Τουρισμού της Ρωσίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε ως χορηγός στην  Έκθεση Ιατρικού Τουρισμού MedΤravel Expo της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης «Ρωσική Υγεία».

Πρόκειται για μία ετήσια διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και επαγγελματιών όλων των τουριστικών κλάδων.

Στo πλαίσιo της έκθεσης πραγματοποιήθηκε το «Greek Health Tourism Forum & Workshop», με το χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Ιπποκράτης σας καλεί». Το συγκεκριμένο Forum αποτέλεσε μία πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού, με στόχο την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού και την προώθηση της Ελλάδας ως παγκόσμιο, ελκυστικό προορισμό τουρισμού, 365 ημέρες το χρόνο.

Το «Greek Health Tourism Forum & Workshop» διεξήχθη με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων ρωσικών τουριστικών γραφείων, εξειδικευμένων στον ιατρικό τουρισμό όπως και κρατικών λειτουργών, εκπροσώπων του ρωσικού κράτους. Οι προσκεκλημένοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον εξειδικευμένο αυτό κλάδο υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς και φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο B2Β επιχειρηματικών συναντήσεων στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υγείας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε με επιτυχία σε Ιατρικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από τη Ρωσική Ένωση Ορθοπαιδικών Τραυματολόγων της Ρωσίας, με θέμα «Όγκοι Οστών». Τον Όμιλο εκπροσώπησαν οι Ορθοπεδικοί-Χειρουργοί, Δρ. Θ. Αποστόλου και Δρ. Ε. Σαμολαδάς, οι οποίοι συμμετείχαν με παρουσιάσεις επί του θέματος, στο οποίο και εξειδικεύονται.

Η ηγετική παρουσία του Ομίλου σε μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις του είδους, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας, αλλά και στην προσέγγιση με συντεταγμένες ενέργειες της ρωσικής αγοράς, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική.

Με αφορμή τη συμμετοχή αυτή, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών διεθνώς, αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου, επενδύοντας με συνέπεια και με συντεταγμένες ενέργειες στην οικοδόμηση ενός ισχυρού brand name για τη χώρα μας στον Ιατρικό Τουρισμό».

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500