All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

Εξειδικευμένη φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα, από τη La Roche-Posay

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά σε εξωτερικούς παράγοντες που το καταπονούν και το επιβαρύνουν. Μάλιστα, όσο πιο ευαίσθητο τείνει να είναι το δέρμα από τη φύση του, τόσο πιο εύθραυστο είναι και στους εξωγενείς παράγοντες. H ηλιακή ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση ή οι έντονες καιρικές συνθήκες, η παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τα χημικά και ερεθιστικά σαπούνια, ή η μειωμένη και λανθασμένη χρήση προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού, έχουν σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη ερεθισμών τόσο στο δέρμα όσο και στην περιοχή των ματιών.

Η ευαίσθητη επιδερμίδα δεν είναι μια θεωρητική κατάσταση. Είναι η φυσιολογική αντίδραση του δέρματος σε μια «επιθετική ουσία», που έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη φλεγμονής. Ένα ευαίσθητο δέρμα, αντιδρώντας στις εξωτερικές επιθέσεις, μπορεί να εμφανίζει κοκκινίλες, ερεθισμό, αίσθηση τραβήγματος, τσίμπημα, κνησμό και ξηρότητα, κάτι που δυσκολεύει κατά πολύ την καθημερινότητα του.

Σήμερα, περισσότερες από 264 εκ. γυναίκες ανά τον κόσμο, εμφανίζουν ευαισθησία στο δέρμα τους. Σε ένα περιβάλλον, όπου το δέρμα είναι πιο εύθραυστο από ποτέ, η ανάγκη για εξειδικευμένη, συνεχή και σωστή φροντίδα με τη χρήση κατάλληλων προϊόντων, αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την ακεραιότητά του.

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως και είναι πρωτοπόρος στις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, προσφέρει προϊόντα καθημερινής φροντίδας που καλύπτουν κάθε ανάγκη του ευαίσθητου δέρματος.

TOLERIANE ULTRA – ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
Για μέγιστη ενυδάτωση και καταπράυνση του πολύ ευαίσθητου δέρματος, η La Roche-Posay προτείνει την εξειδικευμένη φροντίδα Toleriane Ultra.

*  Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της σε ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ της La Roche-Posay και ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ, προσφέρει καταπραϋντική και θεραπευτική δράση, ενώ χαρίζει άμεση άνεση και 24ωρη ενυδάτωση

*  Χάρη στην έντονη καταπραϋντική της δράση, καταπολεμά τους ερεθισμούς και μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας

Διαθέσιμη σε 2 υφές:

‒       Πλούσια υφή κρέμας για κανονικό/ξηρό δέρμα

‒       Δροσερή υφή fluide για μικτό δέρμα

 

TOLERIANE ULTRA YEUX – ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΤΙΑ
Για τα ευαίσθητα μάτια, η La Roche-Posay προτείνει την εξειδικευμένη φροντίδα Toleriane Ultra Yeux.

*  Προσφέρει άμεση καταπράυνση από ερεθισμούς

*  Ενυδατώνει και αποκαθιστά την άνεση, χάρη σε μια μοναδική σύνθεση ultra καταπραϋντικών ενεργών συστατικών που αναστέλλουν τη μικροφλεγμονώδη διεργασία

TOLERIANE ULTRA OVERNIGHT – ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ
Για την ανακούφιση της επιδερμίδα από τους ερεθισμούς που προκαλούν αίσθηση δυσανεξίας στο πρωινό ξύπνημα, η La Roche-Posay προτείνει τη φροντίδα Toleriane Ultra Overnight. Με ανάλαφρη, μοναδική υφή μεταξύ κρέμας και gel, είναι ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφήνοντας στο δέρμα μια απαλή, ξεκούραστη αίσθηση.

*  Με υψηλή περιεκτικότητα σε ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ της La Roche-Posay, χαρίζει καταπραϋντική & αντιοξειδωτική δράση.

*  Χάρη στην εμπλουτισμένη της σύνθεση σε ΚΑΡΝΟΣΙΝΗ και ΒΙΤΑΜΙΝΗ E καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Η οικογένεια Toleriane Ultra ενισχυμένη με το ενεργό, καταπραϋντικό συστατικό NEUROSENSINE, ενεργοποιεί μηχανισμούς στο εσωτερικό του δέρματος που αντιμάχονται τη φλεγμονή. Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει για τις καινοτόμες συσκευασίες που κλείνουν ερμητικά και επιτρέπουν τη διατήρηση της αγνής, μινιμαλιστικής σύνθεσης των προϊόντων της, με

0% συντηρητικά, paraben, άρωμα, λανολίνη, χρωστικές, αλκοόλη.

 

SKINRELIEF – Η ΠΡΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗ LA ROCHE-POSAY, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
 

Εκτός από τα αποτελεσματικά προϊόντα που σέβονται το ευαίσθητο δέρμα, η La Roche-Posay σας καλεί να επισκεφθείτε την πλατφόρμα SkinRelief, στο larocheposay.gr για να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές και πληροφορίες για το πολύ ευαίσθητο δέρμα. Με άξονα μια καλύτερη ζωή για το ευαίσθητο δέρμα, η πλατφόρμα αποτελεί ένα διαγνωστικό εργαλείο για όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος, ενώ προσφέρει στοχευμένη φροντίδα, μέσα από συμβουλές ειδικών και προτεινόμενα προϊόντα φροντίδας.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500