All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

Ξενοιάστε με το σαμπουάν προστασίας Paranix Protection Shampoo!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι μικροί μας φίλοι επιστρέφουν στα θρανία για μία ακόμη σχολική χρονιά και μαζί με τις σχολικές υποχρεώσεις και τα παιχνίδια στο διάλειμμα, την εμφάνισή τους κάνουν και οι ανεπιθύμητες ψείρες που ταλαιπωρούν όχι μόνο μικρούς αλλά και μεγάλους. Για εμάς, τους γονείς, δε φτάνει μόνο η συνεχής προσοχή για κρούσματα στο σχολείο ή τον παιδικό σταθμό. Έχουμε ανάγκη και από έναν σύμμαχο που προστατεύει ενάντια στις ψείρες. Το νέο σαμπουάν προστασίας Paranix Protection Shampoo  είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε!

Η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική σειρά προϊόντων ανίχνευσης, πρόληψης και αντιμετώπισης της φθειρίασης Paranix αποτελεί τη Νο1 λύση που εμπιστεύονται οι καταναλωτές σε Ελλάδα και Ευρώπη*.

Το σαμπουάν προστασίας Paranix Protection Shampoo  έρχεται να προστεθεί στα «όπλα» της σειράς, καθώς έχει διπλή δράση:

1)     Καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και παράλληλα,

2)     Προστατεύει από τις ψείρες, διακόπτοντας τον κύκλο ζωής τους και σταματώντας τη μόλυνση πριν εξαπλωθεί.

 

Με απλό τρόπο χρήσης, πρακτική συσκευασία , το ήπιο σαμπουάν προστασίας Paranix Protection Shampoo  υπόσχεται να προστατέψει το παιδί σας από τις ενοχλητικές ψείρες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το κοινό σαμπουάν με το Paranix Protection Shampoo  κατά τη διάρκεια των περιόδων έξαρσης, χρησιμοποιώντας το κάθε 2 με 3 ημέρες (3’), για 2 εβδομάδες. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των  2 ετών καθώς και όλη την οικογένεια και έχει ευχάριστο άρωμα.

Τα προϊόντα Paranix με σύνθεση που δεν περιέχει  εντομοκτόνα, δρουν με μη χημικό τρόπο, με αποτέλεσμα οι ψείρες να μη μπορούν να εμφανίσουν ανθεκτικότητα στα συστατικά του.

Χρήσιμες πληροφορίες για όλη την οικογένεια:

ü  Μην ξεχνάτε! Εάν εντοπιστούν ψείρες στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στο σπίτι. Για τον λόγο αυτό συστήνεται να ελέγχετε τακτικά κάθε μέλος της οικογένειας για πιθανή ύπαρξη μόλυνσης, ιδιαίτερα πίσω από τα αυτιά ή στην περιοχή του αυχένα.

ü  Προσοχή! Μη θεωρήσετε ότι η φαγούρα στο κεφάλι είναι απόδειξη ότι κάποιος έχει ψείρες. Η ξηροδερμία μπορεί εξίσου να προκαλέσει κνησμό.

 

Γι’ αυτό…keep calm και ξεγνοιάστε μακριά από τις ψείρες με τη βοήθεια του Paranix!

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500