All for Joomla All for Webmasters

Π Παρουσίαση Φαρμακείου

Joy Pharmacy: Ένα φαρμακείο συνώνυμο της χαράς!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

To όνομα το είχε σκεφθεί από καιρό, ο χώρος όμως προέκυψε όταν αναζητούσε χώρο αποθήκευσης για το φαρμακείο που είχε ήδη με τη μητέρα της. Ο χώρος αποθήκευσης έφερε την ιδέα ενός νέου καταστήματος λιανικής και το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικής αισθητικής φαρμακείο, που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι. Ο λόγος για το JOY Pharmacy της Ερμίνας Σάκκου, που λειτουργεί από τον περασμένο Μάρτιο στη Γλυφάδα.

"Nιώθαμε την ανάγκη να έχουμε άνεση στον χώρο. Εδώ όλα είναι άνετα και ξεκούραστα βαλμένα, υπάρχει πιο πολύς χώρος για να εκτεθούν σωστά τα προϊόντα και οι εταιρείες".

Φαρμακοποιός η ίδια, έχει χρόνια εμπειρίας πίσω από τον πάγκο, ενώ, λόγω της φαρμακοποιού μητέρας της, μεγάλωσε μέσα σε ένα φαρμακείο. "Θέλαμε την εμπειρία τόσων ετών να τη μετασχηματίσουμε σε κάτι νέο".

Για το εγχείρημα, εμπιστεύθηκε την medonshelf και τον κ. Γιάννη Κουτσιούκo και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε και με το παραπάνω. Μπαίνοντας στο JOY Pharmacy εντυπωσιάζεσαι από τη σαφή κατηγοριοποίηση των προϊόντων. Παρόλο που ο χώρος είναι μεγάλος, η σαφής σήμανση σε βοηθά σε λίγα λεπτά να βρεις το σημείο που πρέπει να σταθείς για να αναζητήσεις αυτό που ψάχνεις.

Εκτός από τα πάντα στα συμπληρώματα, στο JOY υπάρχουν και όλες οι εταιρείες δερμοκαλλυντικών. Μάλιστα, το JOY Pharmacy είναι Roger & Gallet corner. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εδώ υπάρχουν κωδικοί που δεν μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε φαρμακείο, όπως για παράδειγμα την ανδρική σειρά του brand.

Πολύ εντυπωσιακό σημείο του καταστήματος, είναι το Bar, στη "βιτρίνα" του χώρου. To JOY bar χρησιμοποιείται προς το παρόν για ειδικές προβολές των εταιρειών, στόχος όμως είναι να μπουν στο σημείο υπολογιστές, ώστε ο πελάτης να μπορεί να σερφάρει, αναζητώντας πληροφορίες για την υγεία του ή για τα προϊόντα που υπάρχουν στο φαρμακείο.

Ποια είναι όμως τα κλειδιά για να πάει σήμερα καλά ένα φαρμακείο; "Ποντάρουμε στο καλό σέρβις. Οι κοπέλες εκπαιδεύονται από τις εταιρείες, ώστε να γνωρίζουν τα προϊόντα και να δίνουν σωστές συμβουλές. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται εδώ χωρίς πίεση και άγχος και να ξέρει ότι μπορεί να βρει  έναν σύμβουλο ομορφιάς, υγείας και διατροφής. Έναν άνθρωπο που μπορεί να τους συμβουλεύσει με ασφάλεια. To A και το Ω είναι να μπορείς να συμβουλεύσεις τον πελάτη, έχοντας πάνω από όλα γνώση και εμπειρία του προϊόντος, όχι μόνο γιατί τα διαβάζεις, αλλά γιατί τα γνωρίζεις και ως καταναλωτής", τονίζει η κ. Σάκκου. "Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να πάρεις το μήνυμα- πολλοί έρχονται εδώ και δεν ξέρουν τι θέλουν. Πρέπει να είσαι σε θέση να καταλάβεις τι σου ζητά ο άλλος", προσθέτει.

Το άλλο σημείο διαφοροποίησης του JOY είναι οι πολύ καλές τιμές του: "Κάνουμε και στο φυσικό σημείο τις τιμές που έχουμε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. To JOY https://www.joypharmacy.gr είναι το πρώτο φαρμακείο με τις ίδιες τιμές online και offline". Aυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να δει κάτι στο ηλεκτρονικό φαρμακείο και να περάσει να το αγοράσει από το φυσικό σημείο, άμεσα και επί τόπου, στην ίδια τιμή - χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές και με τη δυνατότητα να πάρει και μερικές συμβουλές. 

Όσο για την επικέντρωση στα συμπληρώματα και στα καλλυντικά; "Η στροφή ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Με όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια τα φάρμακα (μειώσεις τιμών, ποσοστό κέρδους), δεν είναι δυνατόν να επιβιώσεις αλλιώς", σημειώνει.

Βγαίνοντας από το κατάστημα, αισθάνεσαι ότι ο στόχος της Ερμίνας Σάκκου για έναν χώρο όπου κάποιος χαίρεται να ψωνίζει, έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω...

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500