All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Δυναμικό «παρών» της Affidea Ευρωιατρική στο 9o Greece Race for the Cure

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με περισσσότερες από 200 συμμετοχές εργαζομένων, η Affidea Ευρωιατρική είχε δυναμική παρουσία φέτος στο 9o Greece Race for the Cure, που οργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Παράλληλα, ο όμιλος υποστήριξε ως υπερήφανος χορηγός την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Η Affidea Ευρωιατρική έδωσε ηχηρό «παρών» και μία ημέρα πρίν τον Αγώνα, από το δικό της περίπτερο στο χώρο του Ζαππείου, προσφέροντας σημαντικές διαγνωστικές παροχές σε προνομιακές τιμές, καθώς και αναμνηστικά συμβολικά δώρα ειδικά σχεδιασμένα για αυτήν την ημέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης, με σκοπό την ενίσχυση των προσπαθειών του Συλλόγου για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, καθώς και την ενημέρωση για την πρόληψη και προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκδήλωση, που αποτελεί παγκόσμιο θεσμό, στην Ελλάδα σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία και κατατάσσει τη χώρα μας δεύτερη μεταξύ των χωρών όπου οργανώνεται το Race for the Cure, από πλευράς αριθμού συμμετοχών. Πάνω από 35.000 γυναίκες, άνδρες και παιδιά έγιναν μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έτρεξαν ή περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας, γιόρτασαν τη ζωή μαζί με τις survivors και στήριξαν το έργο του Συλλόγου, διαδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος.

Η συμμετοχή των ανθρώπων της Affidea Ευρωιατρική, που υποστηρίζει πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες πρόληψης και φροντίδας στον τομέα της υγείας, υποστηρίχθηκε οικονομικά από τον όμιλο.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500