All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΛΕΦΙ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής μετά τις προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου 2017.

Ευχαριστούμε το εκλογικό σώμα της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για την εμπιστοσύνη του στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση και μετά από ψηφοφορία κατέληξε ομόφωνα στην σύνθεση του και ανάληψη καθηκόντων ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Βαρβάρα Μπαρούτσου

Αντιπρόεδρος: Tζούλια Βασιλειάδου

Γενικός Γραμματέας: Άντζελα Βερναδάκη

Ταμίας : VeroniqueSchaaf

Μέλη: Αθανάσιος Χανιώτης, Ιωάννης Πέτροβας, Βάλια Λαμπρούση

Με την σημαντικά ανανεωμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, την υποστήριξη όλων των μελών και τη στενή συνεργασία με τους αφυπηρετήσαντες συναδέλφους του προηγούμενου Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. πιο κοντά στην επίτευξη των επιστημονικών και στρατηγικών επιδιώξεων της, ως αξιόπιστο, αντικειμενικό, εξειδικευμένο και σημαντικό συνομιλητή με ερευνητικούς φορείς, επιστημονικές εταιρείες και θεσμικούς εταίρους σχετιζόμενους με την Βιοϊατρική Έρευνα, τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στην Φαρμακευτική Ιατρική και το Δημόσιο Διάλογο για την Υγεία.

Στην προσπάθεια μας αυτή θα προσκαλέσουμε νέους και έμπειρους συναδέλφους, τακτικά ή αρωγά μέλη αλλά και φίλους της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. να συμβάλλουν ενεργά με τις ιδέες, εμπειρίες και απόψεις τους στην διαμόρφωση των δραστηριοτήτων μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας το διπλό τεύχος (12ο – 13ο) του περιοδικού Αρχεία ΕΛ.Ε.Φ.Ι. – τεύχος που καλύπτει  τα πεπραγμένα του επιτυχημένου 3ου Συνεδρίου της ΕΛ.Ε.Φ.Ι., ενώ σύντομα  θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών μας δράσεων για το 2018, όπως και άλλες επιστημονικές πρωτοβουλίες πιστοποίησης στην Φαρμακευτική Ιατρική και συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500