All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΕΙΒ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε κατόπιν της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Σε ειδική συνεδρίαση που ακολούθησε, το νέο Δ.Σ., η θητεία του οποίου θα διαρκέσει για τα επόμενα 3 χρόνια συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Γεράσιμος Λειβαδάς

Αντιπρόεδρος: Δέρκος Καλογρίδης

Γενικός Γραμματέας: Φιλήμων Τυλλιανάκης

Σύμβουλος Ταμίας: Κώστας Μαριάκης

Μέλη: Κατερίνα Γρεβενιώτη,

Γεώργιος Παναγιωταράκος

Παναγιώτης Στραβόλαιμος

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γ. Λειβαδάς, ευχαρίστησε όλα  τα Μέλη του ΣΕΙΒ για την εμπιστοσύνη με την οποία τίμησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τόνισε ότι «όλοι οι συνάδελφοι αναλαμβάνουμε την ευθύνη με μεγάλο σεβασμό και προσμονή ώστε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ήδη έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα. Θα είμαστε όλοι διαθέσιμοι για μια γόνιμη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων για την καλύτερη δυνατή και πιο προσιτή περίθαλψη του Έλληνα πολίτη. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τεκμηριωμένα την αξία του κλάδου των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ο οποίος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της υγείας των ασθενών και τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας μέσα από την αξιοποίηση καινοτόμων πρακτικών και αξιολογημένων προϊόντων». Ο κ. Λειβαδάς συμπλήρωσε ότι πρωταρχικός στόχος του ΣΕΙΒ «παραμένει η δέσμευση στη Διαφάνεια και την ορθή επιχειρηματική πρακτική που καθορίζουν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με την Πολιτεία, τους επιστήμονες Υγείας, τους συνεργάτες και τους ασθενείς. Παράλληλα, ο ΣΕΙΒ δεσμεύεται να εξασφαλίσει την ευθυγράμμιση με την ευρωπαϊκή πορεία του κλάδου που περιλαμβάνει την καθολική κάλυψη και την ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων στην υγειονομική περίθαλψη. Είναι καθοριστικό οι χαράσσοντες πολιτική Τεχνολογίας Υγείας να αναγνωρίσουν ότι η ανάπτυξη καινοτομιών βασισμένων στην αξία είναι προς όφελος των ασθενών, της κοινωνίας, των συστημάτων υγείας και της γενικότερης οικονομίας κάθε χώρας».

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500