All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο του ΙΑΣΩ General ανοίγει σήμερα τις πόρτες του στο κοινό

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παθολογικής Ανατομικής, το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο του ΙΑΣΩ General σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής (Ε.Ε.Π.Α.) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό για το ρόλο του Παθολογοανατόμου στη διάγνωση, την πρόβλεψη και τη στοχευμένη θεραπεία των νόσων, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00-12.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα γνωρίσουν απο κοντά τους ιατρούς που βρίσκονται πίσω απο το μικροσκόπιο, θα δουν αυτό που εκείνοι βλέπουν, θα μάθουν πώς ερμηνεύουν τις μικροσκοπικές εικόνες και πώς τα ιστολογικά ευρήματα οδηγούν στην τελική διάγνωση στην οποία βασίζεται η θεραπευτική απόφαση. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό θα απαντήσει σε απορίες και θα τους εξηγήσει τα στάδια μιας βιοψίας από την παραλαβή του προς εξέταση υλικού μέχρι την τελική διάγνωση.

Η Παθολογική Ανατομική ανήκει στις «εργαστηριακές ειδικότητες», στην πραγματικότητα όμως είναι κλινικο-εργαστηριακή. Οι περισσότεροι ασθενείς στο Νοσοκομείο δεν γνωρίζουν και δεν συναντούν τον Παθολογοανατόμο, ο οποίος όμως συνεργάζεται στενά με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, παρέχοντάς τους όχι μόνο τη διάγνωση, αλλά και πληροφορίες για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500