All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

Roger&Gallet x Ambre&Louise: Απολαύστε την αίσθηση προσιτής πολυτέλειας!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έχετε ονειρευτεί πώς είναι να βρίσκετε την ευτυχία σε ένα κουτί; Φέτος την άνοιξη η Roger&Gallet κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, χαρίζοντας σε όλες τις γυναίκες τα αγαπημένα τους αρώματα μέσα σε  μια συλλεκτική κοσμηματοθήκη, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τη Roger&Gallet από τους διάσημους σχεδιαστές κοσμημάτων, Ambre&Louise.

Οι Ambre&Louise, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία της Roger&Gallet, τα πολύτιμα αρώματα και τα μοναδικά φυσικά εκχυλίσματα που περικλείουν στις συνθέσεις τους τα προϊόντα του διάσημου οίκου αρωματοποιίας, δημιούργησαν μια limited-edition κοσμηματοθήκη, φτιαγμένη στο χέρι, η οποία αποτελεί ωδή στην κομψότητα και την ανοιξιάτικη ολάνθιστη φύση!

To συλλεκτικό box των Ambre&Louise αποτελεί μια ιδανική επιλογή δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς ο μοναδικός σχεδιασμός του ανταποκρίνεται πλήρως στο όραμα των δημιουργών του. Ποιο είναι αυτό; Nα δημιουργήσουν ένα συλλεκτικό κουτί, το οποίο δεν θα χρησιμεύει μόνο ως συσκευασία, αλλά θα μείνει ως μία πολύτιμη κοσμηματοθήκη στα χέρια κάθε παραλήπτριας, χαρίζοντάς της την ευκαιρία να γευτεί την Παριζιάνικη κομψότητα και να ζήσει μικρές στιγμές πολυτέλειας, απλά ψεκάζοντας το αγαπημένο της άρωμα!

Τα αρώματα  της Roger&Gallet τα οποία μπορεί κανείς να βρει στη συλλεκτική κοσμηματοθήκη αποτελούν μέρος των διάσημων οικογενειών αρωμάτων της Roger&Gallet και είναι διαθέσιμα σε Eau De Toilette των 100ml και των 50 ml, ενώ τα Fleur De Figuier και Red Ginger διατίθενται και σε Eau De Parfum των 50 ml, για ακόμη πιο πλούσιο και σαγηνευτικό άρωμα!

*  Το Fleur De Figuier, ένα άρωμα έντονο, πλούσιο και αισθησιακό, με βασικό συστατικό το σύκο, εμπνέεται από τα αρώματα της Μεσογείου και ζωντανεύει αναμνήσεις από ατέλειωτα καλοκαίρια!

 *  Το Fleur D’ Osmanthus με εκχύλισμα από λουλούδια και βερίκοκο αποτελεί μια αναπάντεχη συμφωνία αρωμάτων, που προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία φρεσκάδας και απόλαυσης.

*  Το Red Ginger, με δροσερά λουλουδάτα αρώματα, προσφέρει μια έκρηξη δροσιάς και ενέργειας και μας μεταφέρει στη στιγμή σε ένα οσφρητικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη, που αποτελεί την πηγή έμπνευσής του.

*  Τέλος, το Bois D’ Orange με εκχύλισμα από άνθος πορτοκαλιάς, neroli και νότες κεχριμπαριού προσφέρει ένα ταξίδι αρωμάτων, που χαρίζει ενέργεια στη στιγμή!

 

 

 

 

 

 

Βρείτε εδώ το κοντινό σας Roger&Gallet φαρμακείο: www.roger-gallet.gr

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500