All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

Η σειρά της Lanes για το Ανοσοποιητικό μεγάλωσε!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το φθινόπωρο έφθασε, ενώ τη θέση του θα δώσει σταδιακά στον Χειμώνα! Τι χρειαζόμαστε; Να ενισχύσουμε επαρκώς το ανοσοποιητικό μας, αλλά και να αντιμετωπίσουμε με φυσικό τρόπο τα ενοχλητικά συμπτώματα των εποχικών κρυολογημάτων που σιγά σιγά θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ποιός θα φροντίσει γι’ αυτό; Η Lanes φυσικά, που φέτος «συμπληρώνει» τη μεγάλη οικογένεια  προϊόντων για την προστασία του Ανοσοποιητικού, προσφέροντάς μας 6 νέες προτάσεις!  

Φθινόπωρο και Χειμώνας χωρίς Βιταμίνη C... δε γίνεται! Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της άμυνας και τη θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα. Η Lanes φέτος «ενισχύει» τη γνωστή σε όλους μας αναβράζουσα βιταμίνη C 1000mg, ενώ τη μετατρέπει σε ένα εξωτικό κοκτέιλ φρούτων μέσα στο ποτήρι μας! Βιταμίνη C με κουρκουμά και γεύση Maracuja! Ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ συμβάλει στην αντιμετώπιση των ιώσεων! Βιταμίνη C ενισχυμένη με φυσικό χυμό πορτοκαλιού και γεύση Ανανά-Μανγκο για την τόνωση και ενδυνάμωση του οργανισμού μας! Βιταμίνη C με χυμό Cranberry & γεύση Cranberry! Θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα κρυολογήματα και δρα αντιοξειδωτικά.

Βήχας και πονόλαιμος. Συμπτώματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Γνωρίζουμε ότι αποτελούν αντανακλαστικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας συστήματος όταν μας ταλαιπωρούν τα γνωστά εποχιακά κρυολογήματα. Για να μπορέσουμε να πούμε και αυτή τη χρονιά Βήχα;...Είχα!, εμπιστευόμαστε τις προτάσεις της Lanes! Tο φυσικό σιρόπι για τον βήχα PropolCare το γνωρίζουμε ήδη από πέρυσι! Συνδυάζει πρόπολη, βασιλικό πολτό, ψευδάργυρο, βιταμίνη C, θυμάρι, φασκόμηλο, μάραθο, τίλιο και άλλα ευεργετικά βότανα τα οποία καταπραΰνουν το λαιμό και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του βήχα. Φέτος, η Lanes, μας  φροντίζει ακόμα περισσότερο δίνοντάς μας λύση και για τον πονόλαιμο! Τώρα όλη η δύναμη της πρόπολης και σε καραμέλες Propolcare! Με πρόπολη, βιταμίνη C και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων σε 3 υπέροχες γεύσεις. Γεύση μέλι & Λεμόνι που μαλακώνουν τον λαιμό και θα ενθουσιάσουν τους πιο «παραδοσιακούς», γεύση ευκάλυπτος & Μέντα, με εκπληκτικές αποχρεμπτικές ιδιότητες, γεύση βατόμουρο, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς... «γευσιγνώστες»: τα μικρά παιδιά!

Η ολοκληρωμένη σειρά της Lanes για το Ανοσοποιητικό είναι εδώ για να σας «συμπληρώσει» και αυτό τον Χειμώνα! Ανακαλύψτε ή καλύτερα… γευτείτε όλες τις νέες προτάσεις Lanes σε όλα τα φαρμακεία!

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500