All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

ΙΑΣΩ: Στήριξη στον θηλασμό

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2017 με θέμα «Στηρίζουμε το θηλασμό ΜΑΖΙ», θα πραγματοποιηθεί το «11ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού» του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθηνών (Σ.Ε.Μ.Μ.Α.), σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ από τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017 (Advanced Course), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας, έχει διάρκεια 35 ώρες και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της UNICEF. Το επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει καταρτισθεί βάσει των Οδηγιών της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, της UNICEF και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού, με σκοπό τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στο Μητρικό Θηλασμό. Το «11ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού» μοριοδοτείται με 29 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες Επαγγελματίες Υγείας με πολυετή εμπειρία και συμβολή στην υποστήριξη, προαγωγή και προώθηση του Μητρικού Θηλασμού στη χώρα μας.

Τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00  θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ  η Τελετή Έναρξης του Σεμιναρίου κατά την οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δρ. Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, ο κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ και η κα. Ευαγγελία Χαρμανδάρη, Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας Α’ Παιδιατρικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης η κα. Βικτωρία Βιβιλάκη, RM PgCert MMedSc PhD, Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΜΜΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια Κοινοτικής Μαιευτικής και η κα. Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500