All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

200 ευχές παιδιών εκπλήρωσε το Make-A-Wish το 2017

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με ιδιαίτερη χαρά όλη η ομάδα εθελοντών και εργαζομένων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανακοίνωσε ένα συγκινητικό ρεκόρ κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια στην ιστορία του Οργανισμού στην Ελλάδα, εκπληρώθηκαν 214 Ευχές, εκ των οποίων οι 200 ήταν Ευχές παιδιών που έχουν νοσηλευτεί στην Ελλάδα, ενώ οι 14 αφορούσαν παιδιά του εξωτερικού, που το όνειρό τους ήταν σχετικό με τη χώρα μας. Αυτές οι ευχές είναι μέρος των 1.867 ευχών που έχει πραγματοποιήσει ο Οργανισμός από την ίδρυσή του.

Περισσότερες από 160 εταιρείες και περισσότεροι από 1.100 ιδιώτες συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου αυτού συνεισφέροντας σε είδος ή και σε δωρεές, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν με μοναδικό τρόπο οι μεταμορφωτικές αυτές εμπειρίες των παιδιών.

«Πολύ σκληρή προσπάθεια και όραμα, είναι τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Οργανισμό μας, στα οποία οφείλεται αυτή η επιτυχία. Όταν αναλογίζομαι πως στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, κάθε 40 ώρες εκπληρωνόταν το όνειρο ενός παιδιού που μάχεται για τη ζωή του, αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο προς τους 300 εθελοντές και 14 εργαζομένους μας.», δήλωσε η διευθύντρια του Οργανισμού κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου.

Προκειμένου να εκπληρωθούν αυτές οι 214 ευχές παιδιών, απαιτήθηκαν περισσότερες από 25.000 ώρες εθελοντικής και μη εργασίας και 445 συναντήσεις με οικογένειες και παιδιά Ευχής.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός» σε μία εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό θα γίνει λεπτομερής απολογισμός του 2017, αλλά και απονομή βραβείων σε όσους έγιναν μέλος της μεγάλης οικογένειας του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, συμμεριζόμενοι τον ιερό σκοπό του.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500