All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Σημαντική βράβευση για τη Genesis Pharma στα "Growth Awards"

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η GENESIS Pharma βραβεύθηκε για τη δέσμευση και την στρατηγική της επένδυση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στα Βραβεία «Growth Awards» που πραγματοποιήθηκαν για 2η χρονιά με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton.

Το βραβείο που έλαβε η GENESIS Pharma στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» επισφραγίζει τη φιλοσοφία και το σκοπό της να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που ζουν με απειλητικές ασθένειες μέσα από καινοτόμες θεραπείες. Παράλληλα, αναδεικνύει τον ενεργό κοινωνικό ρόλο που έχει αναλάβει πραγματοποιώντας ειδικές κοινωνικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αναγκών που έχουν προκύψει ή έχουν αυξηθεί λόγω της οικονομικής συγκυρίας, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία ενός πλέγματος αλληλεγγύης.

Ο θεσμός των Growth Awards βραβεύει τις επιχειρήσεις που δημιουργούν, καινοτομούν, συνδυάζουν υψηλές οικονομικές επιδόσεις με σύγχρονες επιχειρηματικές ιστορίες και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη του ελληνικού επιχειρείν στην Ελλάδα και διεθνώς. Η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων στα Growth Awards πραγματοποιείται από την Επιτροπή Βράβευσης, την οποία συγκροτούν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό στίβο της χώρας. Από το σύνολο των 8000 επιχειρήσεων που αξιολογήθηκαν, οι 193 προκρίθηκαν για συμμετοχή, εκ των οποίων 20 εταιρείες πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού για να προκύψουν οι 6 τελικοί νικητές των βραβείων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης λαμβάνοντας το βραβείο σημείωσε: «Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί για εμάς ένα ενιαίο σύστημα που εμπλέκει το σύνολο των εργαζομένων μας, έναν τρόπο σκέψης και ένα αναπόσπαστο στοιχείο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής. Το συνολικό μας αποτύπωμα στην εθνική οικονομία και την κοινωνία ξεπερνά το 30% του κύκλου εργασιών μας». Ο κ. Ευριπίδης πρόσθεσε «Τέσσερις είναι οι βασικοί άξονες της δέσμευσής μας: η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, το καλό εργασιακό περιβάλλον, η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων με έμφαση στον τομέα της υγείας και πρόληψης αλλά και σε παρεμβάσεις που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τη νέα γενιά.  Η προσπάθειά μας να ενισχύουμε το θετικό μας αποτύπωμα και να βρισκόμαστε εκεί όπου υπάρχουν κοινωνικές ανάγκες είναι συνεχής». 

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500