All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων: Η μόνη πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Παιδοκαρδιοχειρουργική Εταιρεία

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική του ΙΑΣΩ Παίδων, μαζί με το Αθηναϊκό Καρδιοχειρουργικό και Παιδοκαρδιοχειρουργικό Ινστιτούτο, υπό τη διεύθυνση του κορυφαίου Παιδοκαρδιοχειρουργού, Δρ. Γιώργου Σαρρή, με πολλαπλές επιστημονικές διακρίσεις και τίτλους (Harvard MD, PhD, FACC, FACS, FAHA, FCTS, FETCS), αποτελεί τη μοναδική Κλινική στην Ελλάδα πιστοποιημένη σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Παιδοκαρδιοχειρουργική Εταιρεία (European Congenital Heart Surgeons Association [ECHSA] Congenital Database), και συγκαταλέγεται μεταξύ ελαχίστων πιστοποιημένων Παιδοκαρδιοχειρουργικών Κλινικών σε όλη την Ευρώπη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαναπιστοποίησης, η Ευρωπαϊκή Παιδοκαρδιοχειρουργική Εταιρεία απένειμε στο Δρ. Γ. Σαρρή το Δίπλωμα Πιστοποίησης των χειρουργικών του αποτελεσμάτων από την Ευρωπαϊκή Βάση Παιδοκαρδιοχειρουργικών Δεδομένων.

Προτεραιότητα του Ομίλου ΙΑΣΩ αποτελεί η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας.  Ο Δρ. Σαρρής, Διευθυντής της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Παίδων και Διευθυντής του Αθηναϊκού Παιδοκαρδιοχειρουργικού Ινστιτούτου, σε συνεργασία με το Διευθυντή της Παιδοκαρδιοχειρουργικής ΜΕΘ, Παιδοκαρδιοαναισθησιολόγο κ. Χρύσανθο Αλεξόπουλο, και το Διευθυντή του Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος κ. Γεώργιο Τσαούση,  έμπειρους ιατρούς συνεργάτες και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, εφαρμόζει από ετών αυστηρό πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας των παιδοκαρδιοχειρουργικών επεμβάσεων, στοχεύοντας στην ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη δυνατή θεραπεία των παιδιών με καρδιολογικά προβλήματα. Επιπρόσθετα, ο Δρ. Σαρρής υποβάλλει εθελοντικά τα χειρουργικά του αποτελέσματα σε έλεγχο και αξιολόγηση από τους αρμοδίους ανεξαρτήτους κριτές της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Εταιρείας, για τη βεβαίωση της ποιότητας των επεμβάσεων και την ακρίβεια των στατιστικών αποτελεσμάτων. Αυτή η πρακτική αποτελεί καθιερωμένη διαδικασία απολύτως εθελοντικού χαρακτήρα του Δρ. Σαρρή, γεγονός που πιστοποιεί και επισφραγίζει την αναγνώριση του από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα για το υψηλό επίπεδο των παιδοκαρδιοχειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιεί.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500