All for Joomla All for Webmasters

Ε Επικαιρότητα

To Hellas PHARM ανοίγει τις πύλες του στις 10 Μαρτίου 2018

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με τις ομιλίες καθηγητών Φαρμακευτικής και Ιατρικής, διακεκριμένων επιστημόνων στον χώρο της υγείας και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς, αλλά και τη συμμετοχή φαρμακοποιών-συνέδρων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί φέτος το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, στο Helexpo Maroussi.

Το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες για θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, εναρμονισμένα με τις ανάγκες επιμόρφωσης και ενημέρωσης του σύγχρονου φαρμακοποιού. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στρογγυλά τραπέζια, με θέματα όπως:
  • «Εξελίξεις και τάσεις στην Ευρώπη για τα φαρμακεία», με τη συμμετοχή και ευρωπαίων φαρμακοποιών, όπου θα γίνει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί στην Ευρώπη για τα φαρμακεία.
  • «Επιχειρηματικές λύσεις για τους φαρμακοποιούς»: Ποιες οι προτεινόμενες επιχειρηματικές λύσεις για τους φαρμακοποιούς στο σύγχρονο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον; Τι θα πρέπει να προσέχουν και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν, για την ανάπτυξη του φαρμακείου τους, τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα; Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα επιχειρήσουν να δώσουν οι συμμετέχοντες στο στρογγυλό τραπέζι.
  • «ΠΦΥ και Κοινωνική Φαρμακευτική: Φαρμακοεπιδημιολογικές μελέτες στο φαρμακείο της κοινότητας»: Θέματα όπως ο εμβολιασμός των ενηλίκων και ο ρόλος του φαρμακείου κοινότητας, η φαρμακοεπιδημιολογία του εμβολίου του HPV και ο ρόλος του φαρμακείου στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, η φαρμακοεπιδημιολογία στην εργαστηριακή πρακτική και η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της διαχείρισης και της συμμόρφωσης στη φαρμακοθεραπεία, θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι.
  • Ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος από διακεκριμένους επιστήμονες.

Ακόμα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Την 5η Ημερίδα της ΕΕΟΦ «διά χειρός φαρμακοποιού», η οποία στο α’ μέρος περιλαμβάνει τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες καθηγητών Φαρμακευτικής, καθώς και του προέδρου της ΕΕΟΙ, και στο β’ μέρος Εργαστήριο Πρακτικής, όπου θα παρασκευαστούν γαληνικά σκευάσματα.
  • Την «1η Πανελλήνια συνάντηση εργασίας των υπαλλήλων των Διανεμητικών Λογαριασμών των Φαρμακευτικών Συλλόγων», με σκοπό να γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας και να τεθούν βασικά ζητήματα και προβλήματα προς επίλυση, που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία των φαρμακευτικών συλλόγων και των διανεμητικών λογαριασμών.
  • Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Τέλος, στο πλαίσιο του Hellas PHARM, θα πραγματοποιηθούν:

  • H εκδήλωση των Φαρμακοποιών του Κόσμου «20 χρόνια δράσης και προσφοράς», κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει ο πρόεδρος των ΦτΚ για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια, θα γίνει παρουσίαση ενός video από τη δράση τους και βραβεύσεις φορέων και ανθρώπων που στάθηκαν αρωγοί στο έργο των ΦτΚ.
  • Η παρουσίαση του βιβλίου «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, η πρώτη και μοναδική έκδοση για τη ρεαλιστική εφαρμογή της σύγχρονης φαρμακευτικής φροντίδας στο φαρμακείο», των κ.κ. Μανώλη Μιτάκη, Πέτρου Κασαρτζιάν και Νικόλαου Βελτρά.
  • Αφιέρωμα στη Θράκη, με μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και χορευτικό από τον Σύλλογο Θρακιωτών Ανατολικής Αττικής.

Τέλος, στο εκθεσιακό τμήμα του Hellas PHARM συμμετέχουν εταιρείες, με φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, OTCs, εξοπλισμούς και υπηρεσίες φαρμακείου κ.λπ.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500