All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

Cetaphil: Για τα ευαίσθητα και ξηρά δέρματα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα προϊόντα Cetaphil βοηθούν στην ανάπλαση, στην προστασία και στη διατήρηση μίας υγιούς και όμορφης επιδερμίδας και αποτελούνται από τρεις προϊοντικές σειρές.

Κλασική σειρά:  Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα προσφέροντας καθαρισμό και ενυδάτωση. Περιλαμβάνει:

·      Απαλό Καθαριστικό για το πρόσωπο και το σώμα, το οποίο καθαρίζει βαθιά τους πόρους της επιδερμίδας, χωρίς άρωμα και σαπούνι.

·      Ενυδατική Λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα χωρίς λιπαρή και φαγεσωρογόνο σύνθεση.

·      Ενυδατική Κρέμα για το πρόσωπο,  η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος με δυνατότητα χρήσης παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή.

Σειρά Restoraderm: Ιδανική για τον έντονο κνησμό και τις κοκκινίλες που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος κατά τη βρεφική ηλικία. Η σειρά περιλαμβάνει:

·      Αφρόλουτρο Ανάπλασης Επιδερμίδας για το σώμα, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα με ατοπική δερματίτιδα, δεν περιέχει άρωμα ενώ βοηθά στην ανάπλαση του φραγμού της επιδερμίδας.

·      Ενυδατική Λοσιόν Σώματος Ανάπλασης Επιδερμίδας, η οποία ανακουφίζει από τη φαγούρα και μειώνει τον ερεθισμό και την ξηρότητα.

Σειρά Dermacontrol : Απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν ακμή, η οποία παρατηρείται κυρίως κατά την εφηβική ηλικία. Η περιποίηση της ακνεϊκής επιδερμίδας αποτελείται από τρία βασικά βήματα: καθαρισμός – φαρμακευτική αγωγή – ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο. Η σειρά περιλαμβάνει:

·      Αφρό Καθαρισμού για το πρόσωπο, ο οποίος αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα και γυαλάδα που δημιουργείται σε ακνεϊκά πρόσωπα. Παράλληλα, ρυθμίζει τα επίπεδα σμήγματος χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

·      Ενυδατική Λοσιόν Προσώπου με SPF 30. Προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα με ματ αποτέλεσμα.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500