All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

SUNSIMED: Η συνταγογραφούμενη φωτοπροστασία!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το εύρος της Αντηλιακής Σειράς Avène καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και όλους τους τύπους δέρματος, από το ευαίσθητο δέρμα έως το μη ανεκτικό δέρμα και από το ξηρό δέρμα έως το δέρμα με τάση ακμής.

Τα δερματολογικά Εργαστήρια Avène θέλησαν να προχωρήσουν ακόμη πιο μακριά και να συμπληρώσουν την αντηλιακή σειρά δημιουργώντας ένα ιατρικό φωτοπροστατευτικό : SunsiMed. Κυρίως συνταγογραφούμενο, το προϊόν αυτό είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα τάξης I. Διεθνούς κύρους κλινικές μελέτες έρχονται να υποστηρίξουν το ιατρικό αυτό φωτοπροστατευτικό προσφέροντάς του μια πραγματική επιστημονική υπόσταση και επιτρέποντάς μας να αναφέρουμε στη συσκευασία του δυνατές ενδείξεις όπως: ακτινικές υπερκερατώσεις (KA), δερματικοί καρκίνοι (εκτός μελανώματος) και φωτογήρανση.

Το SunsiMed διαθέτοντας:

  • το αποκλειστικό σύμπλεγμα SunSitive® protection, ένα φωτοσταθερό και κατοχυρωμένο σύστημα, παρέχει τη βέλτιστη προστασία στο σύνολο του φάσματος (UVB-UVA, ορατές, IR) και προσφέρει στους καταναλωτές-ασθενείς εξαιρετική αποτελεσματικότητα και υψηλή ασφάλεια ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.
  • ένα εξατομικευμένο συστατικό-γαλακτωματοποιητή, Phisol-K, ευνοεί την ομοιόμορφη κατανομή του αντηλιακού προσφέροντας ομοιογενή, σφαιρική και ολοκληρωμένη προστασία.

 

Το SunsiMed αποτελεί την πρόταση των δερματολογικών Εργαστηρίων Avène για τα άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο από όλες τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά από όλους τους τύπους δέρματος.

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500