All for Joomla All for Webmasters

Τ Τι να Προτείνω

Τι να πω στην πελάτισσα που με ρωτά πώς χρησιμοποιείται το Bio-Oil;

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά το καλοκαίρι, η περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται η νούμερο ένα προτεραιότητα και το Bio-Oil είναι ο βασικός σύμμαχός μας για όλες τις ανάγκες!

1.     Καθαρισμός: Διαλέξτε το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ σύμφωνα με την επιδερμίδα σας, προσθέστε 2 σταγόνες Bio-Oil, δουλέψτε με κυκλικές κινήσεις και αφαιρέστε με νερό. Το Bio-Oil θα βοηθήσει στην άμεση απομάκρυνση των ρύπων και θα κρατήσει την επιδερμίδα σας ελαστική και ενυδατωμένη.

2.     Απολέπιση: Με την ζέστη και τον ιδρώτα τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται με πιο γρήγορους ρυθμούς. Αναμείξτε μαύρη ζάχαρη με Bio-Oil και κάντε βαθιά απολέπιση χωρίς να τραυματίσετε τον δερματικό ιστό. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για την απολέπιση σώματος. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!  

3.     Μάσκα: Επιλέξτε τη μάσκα της επιλογής σας για λάμψη, ενυδάτωση, θρέψη ή όποια άλλη ανάγκη έχει το πρόσωπό σας. Προσθέστε λίγες σταγόνες  Bio-Oil, και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να δράσει για 10-15’ και αφαιρέστε το με απαλές κινήσεις.

4.     Ενυδάτωση & θρέψη: Ενισχύστε το αποτέλεσμα της αγαπημένης σας κρέμας με μία σταγόνα Bio-Oil, έτσι θα βοηθήσετε στην πιο βαθιά απορρόφηση και άμεση αύξηση της υγρασίας του δέρματος.

5.     Αντιγήρανση: Με την αφυδάτωση έρχονται και οι ρυτίδες. Χρησιμοποιήστε το Bio-Oil σαν ορό κάτω από την κρέμα αντιγήρανσης, δώστε ελαστικότητα και μειώστε ορατά το βάθος των ρυτίδων.

6.     Έλλειψη Λάμψης & θαμπάδα: Μπορεί το μαύρισμα να μας δίνει ωραίο look, αλλά στο τέλος αφήνει θαμπή επιδερμίδα. Το Bio-Oil είναι εμπλουτισμένο σε Βιταμίνες Α και Ε, οι οποίες αυξάνουν την φωτεινότητα και την λάμψη του δέρματος.

7.     Κάτω & Άνω άκρα: Τα άκρα μας ταλαιπωρούνται όλο το καλοκαίρι, επιλέξτε να κάνετε μια εντατική θεραπεία με το Bio-Oil τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Οι φτέρνες και τα πετσάκια θα μαλακώσουν από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

8.     Μαλλιά: Ακόμα και αν το καλοκαίρι αφήνουμε τα μαλλιά μας χαλαρά, στην επιστροφή πάντα παρατηρούμε ξηρές και αφυδατωμένες άκρες. Μετά το λούσιμο, απλώστε λίγη ποσότητα Bio-Oil κατά μήκος των μαλλιών και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.

9.     Μακιγιάζ: Επειδή έρχεται χειμώνας δεν χρειάζεται να αρχίσουμε την χρήση του make-up. Διαλέξτε μία BB / CC cream ανακατέψτε την με λίγο Bio-Oil και έχετε έτοιμη την δική σας φυσική και ενυδατική κάλυψη.

Οι χρήσεις του Bio-Oil φυσικά δεν σταματούν εδώ, κάθε σταγόνα του και ένα μοναδικό μυστικό περιποίησης αποκλειστικά για τη δική σας επιδερμίδα! Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα Bio-Oil μυστικά στην επίσημη σελίδα του Bio-Oil στο Facebook!

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500