All for Joomla All for Webmasters

Ν Νέα Προϊόντα

CENTRUM MEN & CENTRUM WOMEN: Bελτιωμένη σύνθεση με περισσότερη Βιταμίνη D

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με την πάροδο των χρόνων οι ανάγκες μας αλλάζουν, το ίδιο και τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών που πρέπει να λαμβάνουμε για να είμαστε και να νιώθουμε υγιείς. Οι πολυβιταμίνες Centrum, Νο1 στον κόσμο1 και με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην επιστήμη της διατροφής, περιέχουν προσαρμοσμένα επίπεδα βιταμινών και μετάλλων και παρέχουν πολλαπλά οφέλη για κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη.

 Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες αναφορικά με την πρόσληψη Βιταμίνης D, τα Centrum Men και Centrum Women ανανεώνονται και έχουν νέα, βελτιωμένη σύνθεση με περισσότερη Βιταμίνη D. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται έλλειψη ή ανεπάρκεια της Βιταμίνης D τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Η Βιταμίνη D είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον οργανισμό μας, καθώς συμβάλλει:

·     στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

·     στην απορρόφηση του ασβεστίου

·     στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών και της λειτουργίας των μυών

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Τα νέα Centrum Men και Centrum Women διαθέτουν αυξημένα επίπεδα Βιταμίνης D*, αλλά παράλληλα διατηρούν την ειδική σύνθεση βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες του άνδρα και της γυναίκας και να αποτελούν σύμμαχο στην καθημερινότητά τους!

PHARMACY TODAY

Το νέο site ενημέρωσης των φαρμακοποιών

Email:

Info@pharmacytoday.gr

Τηλ.:

210 9574500

Φαξ:

210 9574500